' Én meg legeltetem a szemem hogy melyiknek kellek, ennek meg ennek.. ' :))))
' Miért nem hagyod abba és lépsz végre tovább? Nem az számít, hogy mi volt a múltban, vagy hogy mi lesz a jövőben. Az ég szerelmére, maga az út a fontos. Nincs értelme végigcsinálni ezt a sok szarságot, ha nem élvezed az utat. És tudod mit? Mikor a legkevésbé várod, jön valami remek dolog, jobb, mint amiről valaha álmodtál. ' :))
' Erős vagyok,mert képes voltam mosolyogni,miközben belül szétszakadtam...Erős vagyok,mert képes voltam nevetni,mikor az utolsó álmom is szertefoszlott...Erős vagyok,mert képes voltam egyben tartani magam,mikor apró darabokra törtem...Erős vagyok,de nincs ember a földön,aki minden fájdalmat,bukást,kudarcot és kínt elviselne...így hát csak reménykedni tudok minden napban. '

' Szükségem van arra, hogy valaki meglássa, azokat a hibákat, amiket más elásna. És egy kézre majd, ami helyes irányt mutat, meg egy barát aki elhúz, ha el tévesztem az utam. ' :)
' A szépség csak egy dolog, de nem mindenkinek van ilyen gyönyörű, bársonyos pillantása. A szem színét vagy formáját meg lehet változtatni, de azt nem, ami belőle sugárzik. ' :))
' Az első éjszaka Nélküled, csak az első volt nehéz, aztán már csak az ital volt kevés! '
' Hazudd, hogy kurva jó és hazudd azt, hogy kellettem.. '

' Egy nőnek néha nagy szüksége van hazugságra. A nőknek meg kell magukat védeniük, és a hazugság ebben jó fegyverük. De három olyan személy van, akinek az igazat kell vallania. A gyóntató atyjának, a fodrásznak és a magándetektívnek. ' :)))
' Két dolog van, amibe nem tudok beletörődni. Az egyik, hogy vége a nyárnak. A másik, hogy nélküled léptem az őszbe... '
' Minden nap félek, hogy elveszítelek. Nem azért, mert nem vagyok biztos az érzéseidben, csak az élet megtanított arra, hogy amit ad, azt ugyanúgy el is veszi. '
 
' Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről. '
' Most elválunk, de talán egy nap újra találkozunk. ' :)
' Ha már nincs egyetlen okod sem maradni, akkor az egy jó indok arra, hogy továbblépj. '
' Egyszer minden véget ér. S majd ha téged is utolér a változás szele, tudni fogod, hogy mit tegyél. Maradj, vagy engedj el mindent, hagyd szállni a dolgokat, s lépj tovább. Lehet, hogy az új út eleje nehéz, de minden út vezet valahová. Meg kell találnod a saját utadat ahhoz, hogy boldog lehess. ' :))
' Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen! ' :)))

‎' Női logika : nem kérdezel,elfogadod! ' :)))))))

' Még mindig jobb, ha nem vagy szerelmes, minthogy az legyél, és soha ne legyen viszonozva... ' :)
 ' Ahányszor kilépek az utcára, az Ő arca jut az eszembe, hogy hol lehet, mit csinálhat, mégis azt mondom nem érdekel. Csak ne kutatná a lelkem mindenhol, minden sarkon, minden úton, minden emberben... '
' Mindig is tudtam, hogy ha majd a sírásokra emlékszem vissza, nevetni fogok, de sosem gondoltam volna, hogy ha a nevetésekre emlékszem vissza, sírva fakadok... ' :)))
' Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál. ' :)))
' Vajon hogy kell feladni egy érzést? Egyszerűen csak döntsem el, hogy feladom, és eszerint viselkedjek és közben mondjak ellent a szívemnek és sodródjak tőle egyre és egyre távolabb? Akkor talán egy nap elfelejtem igéző barna szemének melegségét, kellemes hangját, édes mosolyát? Vajon eljön az idő, mikor mind eltűnik belőlem és a szívemből a fájdalom? Minden nyom nélkül, mintha soha nem is lett volna semmi.  A válaszom nem, nem jön el az idő.. ' :(
' Attól nem ismersz, hogy hallottad a nevemet, na hagyjál már békén azt told tovább a szekeret! De csak akkor mutogass ha a te kezeid tiszták...Na ugye hogy nem?! Akkor fordulj meg azt viszlát! ' :))))))
' Volt, pille könnyű vallomás, Volt céltudatos alkotás,Volt, emlékkönyvbe néhány sor, És Volt,hogy boldog voltam néhányszor! ' :)
' Van aki azért szingli mert nem elég neki egy ember, van aki azért mert sokan átverték, kihasználták és fél bízni.. és van aki azért, mert az az ember akiért mindent megadna az szimplán leszarja... ' :)

' Baszok a világra és élvezem az aktust.. ' :)))

' Mosolyogj, még ha szíved fáj is,mosolyogj, még ha nagyon nehéz is,akkor is, ha felhők takarják az eget. ' :)

' Csendben csinálom majd.. Olyan csendben sétálok ki az életedből, hogy ne halld a szuszogásom, ne sejtsd a távolodásom.. Csak az űrt érezd. Az űrt, amit előbb te keltettél bennem, s most majd én itt hagyom magam után. '

' Azok érdemlik meg igazán, hogy részt vegyenek életed mindennapjaiban, akik átsegítenek a nehezebb időkben és mikor annak vége, veled együtt nevetnek. ' :)
' Miért ne gyűlölném? A legrosszabbat tette velem, amit ember a másikkal megtehet. Elhitette, hogy szeret, és szüksége van rám, aztán bebizonyította, hogy hazugság az egész... ' :(
' Helyet adtam életemben,szerepet történetemben, de nélküled irom tovább álombeli tündérmesém (ne mesélj...)Nem hiszek már igéretekben,nem hiszek már a képletekben,mert nincs olyan,hogy te meg én.. '

' Olyan vagy nekem, mint a vattacukor, különleges, édes, finom puha, és egy rózsaszín álom... ' :)

' A szívemhez vezető út, útépítés miatt zárva.. ' :))

' Úgy éreztem magam, mint a marionettfigura, amelynek váratlanul elvágják a zsinegeit. Erőtlenül estem össze. '

' Felvennéd a legjobb új ruhám,használnád az összes jó dumám. A volt pasimmal smároltál vadul, de tudd meg baby elpattant a húr. ' :)))