' Köszönök mindent! (...) Köszönöm, hogy mindig büszke lehettem rá, hogy veled vagyok! A bátorságot, a szelídséget, a tekintetedet, és hogy mindig meg akartalak érinteni! Te voltál az életem. És bocsáss meg minden kudarcomért! '
' Bízz az érzéseidben, kockáztass! Nézz mindig mindent pozitívan és mindenben keresd a jót! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból. Becsüld meg az emlékeket. És vedd észre, az élet mindig megy tovább... ' :)
‎' Szeress 2 embert, mert nem tudod mit hoz az élet később. Még nem élted úgysem érted. Az egyik játék, a másik élet. ' :)
' Tedd vagy ne tedd, de soha ne próbáld! '
' Ostobának érzed magad, hiszen eddig azt hitted szeretnek? És aztán nehéz beletörődni az igazságba. Jobb álomvilágba élni és elkerülni a szomorú igazságot, de aztán mikor felébredsz az álomból jó nagyot pofára esel. Annál nagyobbat csalódsz , minél hosszabb ideje álmodozol. '
' Ha képes vagy rá, mindig zárd le azokat az időszakokat, melyek használhatatlanok a számodra. Csak hátráltatnak a jövő elkövetésében. ' :)
' Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük. ' :)
' Ébren fekszem, és félek, hogy eltűnsz és sosem térsz vissza. Ébren fekszem, és azokon a dolgokon rágódom, amelyekről félig-meddig tudok a jövőből. De teljes mértékben hiszem, hogy nekünk együtt kell lennünk. ' :)

‎' Magadnak kell érezned, ki érdemli meg, hogy felé fordulj! :) '

' Néha úgy érzem: a saját szívem határait feszegetem.. megbocsátok, felejtek, szeretek, tűrök, s várom, hogy mikor pattan el megint a húr. '