' Soha nem voltam hősnő típus. Egyébként a sikeres, mosolygós, egészséges fogsorú emberek számomra nem érdekesek.A sérülékenyebbek, akik bizonyos hibákkal együtt kell, hogy vállalják magukat, izgalmasabbak számomra. ' :)
' Néha megálljt parancsolok az emlékeknek!.. S megrázom a fejem, mintha ezzel elűzhetném a fájó gondolatokat a fejemből.. Butaság!.. Hiszen ezzel  mozdulattal semmi sem változik meg.. Egyszerűen csak reflex.. Hiszen ha így menne.. Ilyen könnyen elszállnának a gondolatok.. Akkor talán már semmire sem emlékeznék a múltamból.. ' 

' Az utóbbi időben.. Volt minden. Voltam boldog, szomorú, kiégett, üres, hiperaktív, szerencsés, szerencsétlen, sajnálkozó, nagyképű, nemtörődöm, felelőtlen, gonosz, szívtelen, vak, embertelen, hazug, önző, követelőző, és még sok más. Nem bántam meg semmit. Boldog voltam, hiszen ismét minden úgy látszott, rendbe fog jönni. De ugyan már! Nem is értem, hogy képzelhettem ilyet. Nem hiszek semmiben sem. Senkiben sem. Csak élni szeretnék. Elegem van a sok sötétségből, az emberekből, a hazugságaikból, a nemtörődöm viselkedésükből, hogy mindenkinek csak saját maga számít, hogy mindenki megváltozik, és a többi.. Nem érdekel. Nem akarok szomorú lenni, nem akarok még többet bőgni emberek miatt. Nem is itt kellene lennem. Nem akarok üres lenni, nem akarok aggódni, nem akarok szívtelen lenni többször, én boldogan akarok élni, ameddig tehetem. ' :)))


' Tudom jól, hogy nem lenne szabad a múltban élni.. De néha az érzéseim késztetnek rá! Néha azt érzem, muszáj hátra nézni.. ' :)
' Furcsa, ahogy megszakadnak kapcsolatok.. Nem, inkább szomorú. Kegyetlenül szomorú... Akivel egykor midnen nap beszéltél, egymás legapróbb és legbelsőbb titkait is tudtátok... Aki a mindened volt, akiért mindent megadtál volna.. Azzal ma már elmentek egymás mellett egyetlen szó nélkül, talán fel sem ismeritek egymást.. Egy szakítás... Szörnyű és szerencsétlen véget is érhet egy kapcsolat... Amikor az egykori csókok és ölelések már emlékként sem élnek... Hogy egyszerűen elszakad az a szál, az a cérnaszál, és onnantól vége mindennek. Hiába hiányzik még egy szó, egy hang, már vége van... A legrosszabb az, ha csak évek múlva találkoztok újra.. Ha a személy, aki egykor a legfontosabb volt, teljesen kiesik az életedből... Annyira, hogy még kívülállóként sem vagytok részei egymás életének... Amikor semmit nem tudsz róla, csak azt, hogy egyszer fontos volt neked.. De azt, hogy mi van vele, hogy jól van-e.. Nem tudod.. Csak reméled... Na ez... Tényleg.. Igazán szomorú.. '
' A maximum távolság amennyi köztünk lehet, az a 20 centi amennyivel alacsonyabb vagyok. ' :))

' Inkább leszek 1000 pasinak elérhetetlen álom mint, hogy újra 1   alázzon..  '  :)
‎' -Te szereted a magányt?
-Nem,azt hiszem a magány szeret engem. ' :))
' Néha el kell futnod, hogy lásd ki futna utánad. ' :))
' Idővel az ember megérti, mi a különbség a között, hogy tartasz egy kezet vagy leláncolsz egy lelket; hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel; hogy ha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy; rájössz, hogy egy csók még nem szerződés, és az ajándék nem ígéret; elfogadod a zuhanást emelt fővel és nyitott szemmel; megtanulod az utakat a mára építeni, mert a holnap nem garantál semmit. ' :))
Azt mondják őrült vagyok , de én az örültségre büszke vagyok. Szeretek feltűnő lenni, hangosan ordibálni. Szeretem ha szeretnek, néhány esetben kinevetnek . Leszarom a picsákat, hogy mit gondolnak rólam. Lehetek számukra ribanc, vagy egy kurva. Én tudom mi vagyok, és mi nem. Engem ne oktasson senki sem. Légy őrült, élvezd az életet, egyszer élsz basszameg!! ':))))
' Azt mondtad, ez más lesz... hát más lett... sokkal rosszabb. ' :)
 ' Egyszer rámírsz , egyszer nem. Egyszer lájkolsz valamim , egyszer nem . Egyszer szivecskézel utána smiley-t se tolsz , egyszer kábítasz , utána otthagysz jól. '
' Nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy nem tudtam az lenni, akit szeretni tudtál volna... '
‎' Belenézel a szemembe veszélyes vizekre evezel.. veszélyes vizekre evezel tudtad mikor megismertél.. ' :)))
' És talán majd megtalálom az utat, mely egy nap visszavezet majd. ' :)))
' Ő volt az egyetlen férfi akit valaha is szerettem..de Ő volt az is aki kiölt belőlem minden érzést! '
' Eljött a bál napja. Lecseréltem a csőgatyát és a tornacipőt egy báli ruhára és egy csillogó magas sarkúra. Táncoltam egy sráccal, de vége lett a bálnak… Másnap a suliban szembejön a srác. Felismer... néz. Azt mondja, szeret. Mosolyogtam, és így szóltam: Most észreveszel? Tegnapelőtt még azt se tudtad ki vagyok. Csak a báli ruha és a tűsarok...de én más vagyok. Nem tűsarok és báli ruha, hanem tornacipő és csőgatya. Nem voltam hercegnő… csak egy napra. ' :))
Szakítok a fájdalommal és összejövök a boldogsággal. :)))
' Valamikor én jó kislány voltam. de aztán rájöttem, hogy baromi unalmas... rossznak lenni sokkal izgalmasabb. ' :)))
' Nézz tükörbe minden este, és kérdezd meg magadtól: ugyanezeket tettem volna, ha ez lett volna az utolsó napom? '
' Egyre jobban halványulnak a régi emlékek. Már nem tudok sírni miattad, túl sok minden történt azóta. Gondolok rád naponta, közben mást ölelve. Örökké a szívem egy része maradsz.. egy el nem múló emlék. ' :)
' A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk. ' :)))
' Egyszer majd te leszel az én helyemben… Fájni fog. Ezt garantálhatom… Nem lesz halálos, de azt kívánod bárcsak megölne a kín. Ha ez megtörténik szeretném első sorból nézni. Nem foglak sajnálni. Még csak nem is nevetlek ki. Egyszerűen csak nézem ahogy arra ...vársz, hogy valaki betapasztja az űrt a szíveden, amit egy olyan lány okozott, mint amilyen srác Te vagy. Nem fogok beléd rúgni, de szemem sem fog rebbenni, mikor valaki rád veti a végső csapást. Nem gyűlöllek. Egyáltalán nem. Sőt. Akármit is tettél velem, még mindig ugyanúgy szeretlek. Minden emiatt az érzés miatt van. Arról amit tettél velem, nem akarok többé beszélni. Nem akarok rád gondolni, ezért kérlek, ne keress többé, ne játssz velem, ne mosolyogj rám, ne mondd, hogy szeretsz. Nem akarok mást, csak elzárni a szívem egy kis zugába és elfelejteni, hogy valaha is léteztél… ' :)))))

' Aki tehetséges, az vele született.
Aki bulizik, az menő.
Aki drogozik rossz példát mutat.
Aki nem tudja feldolgozni a sikert, segíteni kell.
Aki nem tudja feldolgozni a múltat, mellette kell állni.
Aki ilyen problémákkal küzd, azt segíteni kell.
Akit nem segítenek, az belehal.
Aki nem akar segítséget, az belehal.
De aki meghal... az talán végre megnyugszik. '
' A boldogság csak a boldogtalanság tükrében ismerhető fel. '

' Én voltam az, aki a századik esélyt is megadta valakinek. S most én vagyok az, aki az elsőt is oly nehezen adja..'